O nama

Omega Viko d.o.o. hrvatski je proizvođač profesionalne, sigurnosne, zaštitne i radne obuće namijenjene gotovo svim djelatnostima.

Poduzeće je osnovano 2017. godine kao nastavak dugogodišnje proizvodnje obuće branda VIKO čije iskustvo traje već 72 godine. Ono u sebi nosi toliko zanatskog blaga u ljudima koji cijeli svoj radni vijek izrađuju namjensku obuću, pazeći na svaki detalj i eventualne primjedbe proistekle iz iskustva Vas, naših korisnika.

Zadržali smo osnovne kvalitete i resurse i kao nositelji branda VIKO danas smo jedan od najznačajnijih domaćih proizvođača i dobavljača radne i zaštitne obuće u Hrvatskoj, a ujedno smo i jedino privatno poduzeće u radnom i zaštitnom sektoru u Hrvatskoj koje razvija vlastiti proizvod i brand.

Omega Viko naglasak stavlja na proizvodnju obuće od prirodne goveđe kože – lice. Obuću radimo sam dvokomponentnim potplatom (PU – guma) kao i sa potplatom od laganog PU, koji su protuklizni (SRC), uljeotporni i antistatični. U cipele su ugrađene kožne i visokokvalitetne tekstilne laminirane podstave.

Na tržištu zaštitne obuće i odjeće nastupamo direktno putem svojih prodajnih predstavnika i indirektno putem veletrgovaca te vjerujemo da će se na zahtjevnom tržištu zasigurno naći dodatnog prostora za obuću neupitne VIKO kvalitete.

Na svu obuću dajemo garanciju do godine dana uz uvjet redovnog i pravilnog održavanja obuće za vrijeme korištenja

PREDNOSTI „VIKO“ OBUĆE

TRAJNOST

12 – 24 mjeseca

GARANCIJA

12 mjeseci

KOŽA

Isključivo koža s prirodnim licem – omogućeno je „prirodno disanje“ noge

- hidrofobirana, paropropusna, mekana i fleksibilna

PODSTAVA

Visokokvalitetne paropropusne kožne i tekstilne podstave

- otporna na habanje, paropropusna, prozračna

- mogućnost ugradnje vodonepropusne podstave

POTPLATI

Dvokomponentni PU - gumeni vulkanizat ili lagani PU (jednokomponentni ili dvokomponentni)

- najviša razina protukliznosti (SRC), antistatičan, uljeotporan, otporan na habanje, preuzimanje energije u peti, izdržljiv

CERTIFIKATI

Kontinuitet ispunjavanja zahtjeva

U vrijeme kada sa svih strana slušamo loše vijesti o padu realnog sektora, problematiku proizvoda sa zapadnog tržišta / gospodarske recesije, zatvaranju velikog broja poduzeća, Omega Viko prenosi jednu pozitivnu poruku – poruku o ustrajnom poduzeću koje se ne boji izazova današnjice niti iskušenja koje donosi budućnost.

Kako su govorili naši stari „Ne postoji loše vrijeme, već samo loša obuća i odjeća“. Zato nas kontaktirajte:

E-Mail adresa: omega-viko@omega-viko.hr

Broj telefona:+385 42 351 134